Hopp til innholdet

Asvo Sirdal AS har 20-årsjubileum!

  • av

Asvo Sirdal AS har i år holdt til på sitt nåværende område i 20 år, og dette vil markeres med en (nesten) hel jubileumsuke! Uke 23 er for lengst satt av, og feiringen starter mandag 3.6. med en mer «formell» fest for inviterte gjester. Tirsdag og onsdag ønskes alle velkomne til Asvo-området, og til «Kafè Truck i trynet», før feiringen avsluttes på torsdag med en sommerfest for Asvo sine egne ansatte, og ansatte ved tilsvarende bedrifter i regionen. Vi gleder oss!

Tirsdag 4. juni og onsdag 5.juni har jubileumskafèen åpent fra kl.15-1700

Torbjørg Haugen er med på matsiden hele uka, og disse to dagene er hun satt til å være grillsjef på selve Asvo-området. På menyen tirsdag 4.juni står grillet lammefilet, hamburgere og pølser med tilbehør, mens lammefileten på onsdag 5.juni blir byttet ut med sirdalsørret. Disse dagene kan du kjøpe middagen på Asvo-området, og slippe å lage den selv. Det satses på godt junivær, slik at maten kan inntas utendørs, alternativt rigges det til inne i en av hallene. Ellers blir det loddsalg, med fine gevinster, (trekning både tirsdag og onsdag kl.17.00), og Asvo sin egen butikk, Kremmerhytta, vil også være åpen.

Kl.18.00 – 20.00 tirsdag 4. og onsdag 5.juni vil Torbjørg også holde kurs i filetering av fisk. Max. 30 deltakere pr.dag – deltakeravgift kr. 200,- pr. pers. (Påmelding innen 24.mai til 911 27703 eller til solvi@asvosirdal.no)